Selecteer een pagina

Wie zijn wij

uniek | persoonlijk | kwaliteit

'Nee' is bij ons niet leverbaar

Door enthousiasme gedreven komt het beste in ons naar boven. Wij helpen u met het maken van de juiste keuze tegen de beste prijs. Dit zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen.

Vanwege onze uitgebreide kennis en productiemogelijkheden in het binnen- en buitenland, is ‘nee’ bij ons niet leverbaar. Dat is dan ook direct het enige wat bij ons niet verkrijgbaar is.

r

Wij bedrukken alles! Dat maakt ons uniek! Papier, kunststoffen, glas, metalen, textiel, steen…Teveel om op te noemen. En dat in oplages van een paar stuks tot enkele miljoenen. Uiteraard kan dit bij ons ook gepersonaliseerd worden. Daarnaast heeft u bij ons één vast aanspreekpunt. Wel zo makkelijk toch?

Bij van der Bij ondernemen wij duurzaam

Wij streven bij alle bedrijfsbeslissingen een hoger bedrijfsrendement na, benutten kansen voor een beter milieu en zijn begaan met het welzijn van onze medewerkers en de maatschappij. Wij gaan verder dan waartoe de wet ons verplicht, vanuit maatschappelijke betrokkenheid en een toekomstgerichte visie.

Bakje koffie doen?

Naast elkaar staan, persoonlijk contact en kwaliteit. Dat is voor ons belangrijk.

Door met elkaar in gesprek te gaan krijgt u direct inzicht welke kansen er voor u zijn. Vanwege onze ongekende productiemogelijkheden kunnen wij slimmer, sneller en voordeliger produceren dan anderen. Een besparing op de kosten tussen 12 en 40 % blijkt vaker regel dan uitzondering te zijn.
Mogen wij eens meedenken?
Zorgt u voor de koffie? Nemen wij iets lekkers mee!

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies. 

× Stuur ons een bericht via WhatsApp